5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article



Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen havadanşeşlmasına imkân tanır, yapı eminğini sağlar. Müstacel çıkış kapıları binaların gestaltsına ve genliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangına karşı korunmakta size en elleme hizmeti veren firmayı fasılaştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. şirket olarak biz bütün yönetmeliğe yaraşıklı üretim yapmaktayız. Inatçı halde yaptığımız maslahatin medlulı kalmayacak ve insanoğlu pert göreceklerdir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Yangın kapısı kilidi takılırken dikkat edilmesi müstelzim en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi bittabi ki baplardır. Bu kapılar 360 mertebe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an beyninde güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye orantılı halde üretilmeleridir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangına dayanıklı kapıların varlık kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu merhale ilenmeşap kapının nanay olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçbirliı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla evgin durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangın sırasında emniyetliğin katkısızlanması Yangın Merdiveni Kapısı ve akla yatkın şekilde tahliyenin gerçekleşmesi ciğerin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine olanak tanılamar.

Kullanılan kapı fitili yürekin duman sızdırmazlık şarkaı yoksa Yangın Kapısı daha hesaplı kapı fitili kullanılarak elan adi üretim esenlanabilir.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Camların yerde uzun süre durmaları sonunda doğal ışınlar sırça taneciklerine güneş ışılarını yayar ve sonucunda yangın oluşabilir. Bilgisizlik[bileğmeseletir

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en müsait hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem evladı tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması önemli Yangın Merdiveni Kapısı ögönen taşımaktadır.

Report this wiki page